Loading...
Menu

Προβολή του βραβευμένου με όσκαρ οικολογικού ντοκιμαντέρ ^27Μια ενοχλητική αλήθεια^27 για τους μαθητές του Ανατόλια

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το σχολικό έτος 2007 - 2008, τριακόσιοι περίπου μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου του σχολείου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το βραβευμένο με όσκαρ ντοκιμαντέρ “An inconvenient truth” του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Αλ Γκορ, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στο NOESIS.

Η πρωτοβουλία της ιδιωτικής προβολής του ντοκιμαντέρ αποτελεί μέρος του προγράμματος “Green Alumil” που οργάνωσε η εταιρία Αlumil Μυλωνάς Α.Ε., στο πλαίσιο των επιταγών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους νέους ανθρώπους για τα σοβαρά ζητήματα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών τους.

Μετά το τέλος της προβολής, οι νεαροί θεατές είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους με τη Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alumil, κα Νέλλη Κόρδα - Μυλωνά, καθώς και με τον πρόεδρο της περιβαλλοντικής μη κυβερνητικής οργάνωσης "Ecoweek", Δρ. Ηλία Μεσσίνα.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead